ZOEK EEN TANDARTS

Top 10 tandarts-verzekeringen

Top 10 tandartsverzekeringen

 

 

De tandartsverzekering van Zilveren Kruis is voor de bezoekers van www.123tandarts.nl de meest interessante tandartsverzekering. Elke zorgverzekeraar heeft op onze website een eigen pagina met daarover uitleg over hun tandartsverzekering. Wij hebben gekeken welke pagina het meest bezocht is door onze bezoekers. Daarnaast hebben we onderzocht op welke pagina de meeste tijd werd doorgebracht. Hieruit is de volgende top 10 gekomen.
 
1. Zilveren Kruis
2. Hema
3. Ditzo
4. Stad-Holland
5. FBTO
6. De Amersfoortse
7. Agis
8. Ohra
9. CZ
10. Menzis
 

Nieuwkomer Hema opvallende nummer 2

Uit ons onderzoek blijkt dat Hema de nummer 2 is van het rijtje. Dit is opvallend omdat Hema dit jaar voor het eerst zorgverzekeringen aanbiedt. Wat ook opvalt is dat Zilveren Kruis zeker niet de goedkoopste tandartsverzekering aanbiedt, maar toch voor veel mensen een interessante  tandartsverzekering heeft. 
 
“Bewuzt biedt een hele goedkope tandartsverzekering aan vanaf € 9,05. Toch wordt deze goedkope tandartsverzekering nauwelijks bekeken door mensen. Blijkbaar willen mensen niet een uitgeklede tandartsverzekering”, aldus 123tandarts.nl. De vergelijkingswebsite www.123tandarts.nl vergelijkt tandartsverzekeringen op haar website.