ZOEK EEN TANDARTS

Hema

Hema zorgverzekering 

 

De Hema verkoopt dit jaar ook zorgverzekeringen. De zorgverzekeraar achter de Hema is Menzis. De Hema biedt een basisverzekering aan met een maandpremie van € 73,00. Het eigen risico bedraagt € 375,00. De Hema heeft ook een actie bedacht. Indien u een Hema zorgkaart heeft, dan ontvangt u in alle Hema winkels 10% korting op bijna het hele Hema assortiment. Een Hema zorgkaart ontvangt u indien u een Hema zorgverzekering afsluit.

Tandartsverzekering

De Hema kan de tandartsverzekering beëindigen als u in het buitenland gaat wonen, langer dan twaalf maanden in het buitenland verblijft of als de Hema de tandartsverzekering uit de markt neemt. De Hema heeft drie tandartsverzekeringen die alleen af te sluiten zijn tezamen met een basisverzekering van de Hema. Orthodontie voor kinderen tot 18 jaar kunt u verzekeren via een aanvullende verzekering. 

Vergoedingen Hema

Hema vergoedt tandheelkundige zorg tot het bedrag waar u voor verzekerd bent, zie het overzicht hieronder. De tandheelkundige zorg dient uitgevoerd te worden door een tandarts, mondhygienist of tandprotheticus. De Hema heeft met sommige zorgaanbieders een overeenkomst. Indien u zich bij deze zorgaanbieders laat behandelen, dan betaalt de Hema uw zorgkosten rechtstreeks aan de zorgaanbieder. Indien u zich laat behandelen door een zorgaanbieder die geen overeenkomst heeft met de Hema, dan dient u eerst zelf de rekening te betalen en wordt bovendien niet de hele rekening door de Hema vergoed. De basisverzekering vergoedt bijzondere tandheelkunde, chirurgische ingrepen en 75% van de uitneembare volledige gebitsprothese. Orthodontie en niet nagekomen afspraken worden niet door de Hema tandartsverzekering vergoed. 

 
  Maandpremie basisverzekering Maandpremie tandartsverzekering Vergoeding Maximale vergoeding Vrije zorgkeuze Medische acceptatie
tandarts 1
€ 97,00
€ 12,00
100% € 250,00 
tandarts 2 € 97,00
€ 24,00
100% € 500,00 
tandarts 3 € 97,00
€ 37,00
100% € 750,00