ZOEK EEN TANDARTS

De Friesland

De Friesland

 

 

De Friesland is een zorgverzekeraar en onderdeel van Achmea. Er zijn drie tandartsverzekeringen bij De Friesland. Bij AV Tand Standaard en AV Tand Extra worden geen techniekkosten vergoed. Er geldt voor de drie tandartsverzekeringen een volledige vergoeding voor controles, preventieve mondzorg, vullingen en verdovingen (A, C, M en V tandartscodes). Veel andere behandelingen worden voor 80% vergoed. De eigen bijdrage uit de basisverzekering op de gebitsprothese wordt vergoed. Voor AV Tand Optimaal dient er een keuringsrapport te worden ingevuld. Voor orthodontie geldt geen vergoeding bij AV Tand Standaard en AV Tand Extra. Bij AV Tand Optimaal geldt voor orthodontie dat vanaf 18 jaar tot € 750,00 eenmalig wordt vergoed. Er gelden verder 20 bladzijden verzekeringsvoorwaarden bij De Friesland.

Korting op premie

U kunt de AV Tand Standaard online afsluiten in combinatie met de Online Verzorgd Polis. U krijgt dan dezelfde dekking als de AV Tand Standaard maar betaalt minder premie per maand. De Friesland zegt met veel werkgevers collectieve afspraken te hebben gemaakt over zorgverzekeringen. Hierdoor kunt u als werknemer in aanmerking komen voor een korting op uw premie.

 

  Maandpremie basisverzekering Maandpremie tandarts-verzekering Vergoeding Maximale vergoeding Vrije zorgkeuze Medische acceptatie
AV Tand Standaard
€ 101,95
€ 8,95
80% € 250,00 
AV Tand Extra
€ 101,95
€ 16,50
80% € 500,00 
AV Tand Optimaal
€ 101,95
€ 26,50
80% € 1.000,00