ZOEK EEN TANDARTS

Bewuzt

Bewuzt

 

 

Zorgverzekering Bewuzt heeft ook een tandartsverzekering. Indien u ouder bent dan 18 jaar, dan kunt u zich verzekeren voor tandheelkundige zorg. De tandartsverzekeringen heten Bewuzt Tand Goed of Bewuzt Tand Beter. De tandartsverzekeringen van Bewuzt vergoeden geen orthodontie, niet nagekomen afspraken en algehele narcose. U wordt door Bewuzt geaccepteerd voor een tandartsverzekering zonder dat een verklaring van een tandarts is vereist. De tandartsverzekering van Bewuzt (vanaf € 9,25) tezamen met een basisverzekering van Bewuzt (€ 85,00) behoort tot de goedkoopste combinaties die mogelijk zijn.  

Vergoedingen Bewuzt

Bewuzt vergoedt tot het maximumbedrag een (half) jaarlijkse controle, gebitsreiniging, het vullen van gaatjes, het trekken van een kies, een kroon of een gedeeltelijke gebitsprothese. De vergoeding van Bewuzt is inclusief techniek- en materiaalkosten. Een voorwaarde is dat de behandeling door een tandarts, mondhygiënist of tandprotheticus wordt uitgevoerd. De tandartsverzekeringen van Bewuzt vergoeden ook de kosten van mondzorg in het buitenland tot het maximale bedrag waar u voor verzekerd bent. Bewuzt vergoedt maximaal de marktconforme prijzen van tandartsen waar Bewuzt geen overeenkomst mee heeft. Dat betekent dus geen vrije zorgkeuze. 

  Maandpremie basisverzekering Maandpremie tandartsverzekering Vergoeding Maximale vergoeding Vrije zorgkeuze Medische acceptatie
Bewuzt Tand Goed
€ 85,00
€ 9,25
75% € 250,00 
Bewuzt Tand Beter € 85,00
€ 18,50
75% € 500,00