ZOEK EEN TANDARTS

Anderzorg

Anderzorg

 

 

Anderzorg werkt samen met Menzis. Bij zorgverzekeraar Anderzorg is het mogelijk om veel online te regelen. Dat vinden wij uiteraard een pluspunt! Vragen kunnen worden gesteld via Twitter en Facebook, bellen hoeft niet meer, aldus Anderzorg. Er gelden geen wachttijden voor alle tandarts modules van Tandzorg.

Vergoedingen Anderzorg

Bij Anderzorg worden veel behandelingen niet vergoed door de verzekering. Consulten, maken en beoordelen van foto, preventieve mondzorg (gebitsreiniging wordt deels vergoed maar fluorbehandeling wordt niet vergoed), verdoving, vullingen, wortelkanaalbehandeling, kaakgewrichtsbehandeling, chirurgie worden voor 75% tot maximaal € 250,00 vergoed bij Budget Module Tand. Bij Tand worden dezelfde behandelingen voor 80% vergoed, behalve consulten, die worden bij Tand 100% vergoed.

Polisvoorwaarden 

Bovendien zijn de polisvoorwaarden behoorlijk ingewikkeld. Wij raden dan ook aan om de polisvoorwaarden door te lezen. Het is belangrijk dat u een inschatting maakt welke behandelingen u nodig denkt te hebben en wat de vergoeding is in dat geval.

 

  Maandpremie basisverzekering Maandpremie tandarts-verzekering Vergoeding Maximale vergoeding Vrije zorgkeuze Medische acceptatie
Budget Module Tand 75% € 250
€ 93,00
€ 10,25
75% € 250,00 
Module Tand 100% € 250
€ 93,00
€ 17,85
100% € 250,00