ZOEK EEN TANDARTS

De Amersfoortse

De Amersfoortse

 

 

De Amersfoortse noemt zichzelf de ondernemersverzekeraar. Zo heeft de Amersfoortse een Ondernemers Module. Daarnaast kunnen ondernemers korting krijgen op tandartsverzekeringen via collectiviteitskortingen. Een ondernemer moet zich dan aanmelden bij een tussenpersoon. Een tussenpersoon in de buurt vindt u via de website van de Amersfoortse. De Amersfoortse heeft vier tandartsverzekeringen die kunnen dienen als aanvulling op de basisverzekering. Amersfoortse accepteert iedereen voor Tandarts Basis, Tandarts Extra, Tandarts Uitgebreid en Tandarts Optimaal. Bij Tandarts Optimaal worden u een aantal medische vragen gesteld. 

Reguliere behandelingen

Tandheelkundige behandelingen zoals het plaatsen van kronen, bruggen, verdoven door middel van roesje en implantaten worden met deze tandarts verzekeringen van de Amersfoortse voor 75% vergoed. Reguliere behandelingen worden geheel vergoed. Amersfoortse noemt de volgende behandelingen regulier: consultatie en diagnostiek, rontgendiagnostiek, preventie en mondhygiëne (M codes), anesthesie, restauraties door middel van plastische materialen en chirurgische ingrepen. Amersfoortse stelt de voorwaarde dat de tandheelkundige behandelingen worden uitgevoerd door een tandarts, kaakchirurg of mondhygienist. Abonnementen en thuis bleken van tanden wordt niet vergoed.

  Maandpremie basisverzekering Maandpremie tandartsverzekering Vergoeding Maximale vergoeding Vrije zorgkeuze Medische acceptatie
Tandarts  Basis
€ 102,95
€ 15,25
75% € 250,00 
Tandarts Extra € 102,95
€ 16,45
75% € 500,00 
Tandarts Uitgebreid € 102,95 € 29,50 75% € 750,00
Tandarts Optimaal € 102,95
€ 36,75
75% € 1.500,00

 

 

 

 

 

 

Tandartsverzekeringen overzicht