getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Vergelijk tandartsen

Vrouw heeft mooie witte tanden

Vergelijk tandartsen

 
 

 

Vergelijk tandartsen blijft voor veel patiënten belangrijk. Tandartsen hanteren sinds dit jaar dezelfde prijzen voor tandartsbehandelingen. Vorig jaar was het gemakkelijk om naar een goedkope tandarts te zoeken, maar toen waren de prijzen voor elke tandarts verschillend. Op deze pagina leggen wij uit op welke wijze u met behulp van deze website op een goede manier tandartsen kunt vergelijken.

 

Vergelijk tandartsen en zoek

Op het midden van de homepage, staat een blauwe balk. Voor de balk staat in grote hoofdletters ‘Zoek een tandarts’. De balk noemen we de zoekbalk. In de zoekbalk zit een wit invul veld. In het invulveld kunt u de naam, postcode of de plaats invullen van de plek waar u tandartsen wilt vergelijken. U vult bijvoorbeeld de plaats Amsterdam in. Daarna klikt u op de oranje knop aan de rechterkant: ‘Zoek’. Er verschijnen nu alle tandartspraktijken in Amsterdam. Deze tandartspraktijken zijn gerangschikt op ons testresultaat. Hier leggen wij uit op welke manier het testresultaat tot stand is gekomen.

 

Goede tandarts

Stel dat u wilt weten wat een goede tandarts in Amsterdam is, dan kunt u het volgende doen. In de oranje balk, net onder de zoekbalk, wordt de mogelijkheid gegeven om te sorteren op het type behandeling, op testresultaat, afstand of plaats. In de oranje balk staan twee witte vakjes met pijltjes. U gebruikt het witte vakje met een pijltje dat het meest rechts staat. U klikt op het pijltje en er verschijnt een menu. U klikt daarna op het woord testresultaat. Daarna verschijnen alle tandartspraktijken in Amsterdam. De tandartspraktijk met het hoogste testresultaat staat bovenaan, zodat het makkelijk is om de tandartspraktijken te vergelijken. Wij maken wel de opmerking dat het uiteraard per persoon verschilt wat een goede tandarts is. De ene persoon wil graag een tandarts met ruime openingstijden, de andere persoon wil graag een kleine persoonlijke tandartspraktijk. Door op deze website tandartsen te vergelijken kunt u zelf de tandarts kiezen die het beste bij u past.

 

Tandartspraktijk informatie

Als u meer informatie wil over de tandarts van uw keuze, dan klikt u op de oranje knop rechts genaamd ‘Meer info’. U krijgt dan meer informatie over de desbetreffende tandarts. U ziet dan welke behandelingen de tandarts in huis heeft, maar ook of de tandarts nog nieuwe patiënten aanneemt. Daarnaast ziet u het adres van de praktijk en een kaartje van Google zodat u weet waar de praktijk zich bevindt. Meestal heeft de tandartspraktijk ook een welkomsttekstje geschreven om duidelijk te maken waarmee zij zich onderscheiden. Patiënten kunnen ook hun eigen oordeel over de tandartspraktijk aangeven (patiënten oordeel). Helemaal onderaan de pagina staan de medewerkers die bij de tandartspraktijk werken. Tandartsen hebben de mogelijkheid om hun BIG registratie nummer in te vullen. Mocht u tips voor ons hebben hoe wij beter tandartsen kunnen vergelijken, laat het ons weten via de contact pagina. Wij wensen u veel succes bij het vergelijken van tandartsen!