ZOEK EEN TANDARTS
 • OVER ONS

  Tandheelkundige kliniek in Krakau

  Indexmedica is een moderne tandheelkundige kliniek in Krakau. Onze kliniek is gebaseerd op de nieuwste internationale normen en werd in januari 2007 geopend. Alles hier is bevorderlijk voor een aangename en vriendelijke sfeer: het team van zorgzame tandartsen, aparte behandelkamers voor elke patiënt en stipte afspraken op een geschikte tijd.

  Voorafgaand aan de tandarts behandeling, kunnen de patiënten en hun mede reizigers rusten en ontspannen in de wachtkamer, een aantal nieuwste tijdschriften lezen en krijgen een kopje koffie of thee. Kinderen die met hun ouders komen, kunnen onder zorgvuldige begeleiding van onze medewerkers spelen terwijl hun ouders hebben een afspraak hebben.

  Goedkope en professionele tandheelkundige zorg

  Wilt u goedkope maar tegelijkertijd professionele tandheelkundige zorg ?

  Indexmedica biedt een volledige tandartsreis dienst tegen concurrerende prijzen voor klanten vanuit Nederland . Wij zijn gespecialiseerd in het combineren van een heerlijke vakantie waar bij u geld kunt besparen voor tandheelkundige behandelingen. Bovendien zullen we alles voor u regelen: een transportbedrijf, een comfortabele hotelkamer en de tandheelkundige zorg. Zo kunt u volledig genieten van uw verblijf in Krakau.

  Voor ons is het een prioriteit om de hoge standaard van onze dienstverlening te waarborgen, zodat onze klanten de beste tandheelkundige zorg krijgen.

  De kliniek maakt gebruik van hypermoderne apparatuur en de hoogste kwaliteit tandheelkundige materialen die uit de VS, Zwitserland en Duitsland wordt geïmporteerd . Personeel van de kliniek is klaar om onze klanten te bedienen en kan met u communiceren in het Engels en Duits.

  Prijzen tandartsbehandelingen in Krakau (Polen)

  Prijzen tandartsbehandelingen in Krakau (Polen)
  Onderzoek (met uitzondering van X-Rays): gratis
  Digitale kleine X-Ray: gratis
  Panoramisch X-Ray: gratis
  Witte vulling: € 56
  Het bleken van tanden thuis: € 146
  Inlay: € 199
  Fineer: € 380
  Kroon (metaalbevattend porselein): € 249
  Kroon (volledig keramiek): € 405
  Wortelkanaalbehandeling: € 89 (afhankelijk van aantal kanalen)
  Lange termijn tijdelijke acryl prothese: € 449
  Frame prothese: € 599
  Implantaat (schroef): € 499
  Implantaat (volledige prijs inclusief kroon): € 1066

 • PRIJZEN BEHANDELINGEN

 • PATIENT BEOORDELINGEN

 •  

  Indexmedica

  Czapinskiego straat 2

  30-045 Krakau, Polen

 • MEER INFORMATIE