getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Polen

Tandarts Polen

 

Tandartsen in Polen kennen een gedegen opleiding. De Poolse opleiding als tandarts kent een duur van vijf jaar en wordt afgesloten met een diploma als tandarts (lekarz dentysta). De eerste twee jaren zijn met name gericht op pre-klinische vakken zoals anatomie, medische chemie, biologie en fysiologie. Klinische vakken zoals microbiologie, medische psychologie, tandheelkunde en neurologie worden gegeven vanaf het tweede jaar tot en met het vijfde jaar. Opleidingen in de tandheelkunde worden over het algemeen aangeboden door de medische academies (Akademia Medyczna) in Polen. 

Tandarts Warschau

Warschau is de hoofdstad van Polen en heeft meer dan 1.700.000 inwoners. Het is de grootste stad van het land. De agglomeratie rond Warschau kent meer dan 2.800.000 inwoners. Het hart van de stad is het oude marktplein (Rynek Starego Miasta). Het oude marktplein wordt omgeven door kleurige huizen. Veel huizen in Warschau worden hersteld in oude glorie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog is veel van het oude centrum verloren gegaan, vandaar de herstelwerkzaamheden. Aan de rand van de oude stad bevindt zich het Slotplein (Plac Zamkowy) met het koninklijke paleis uit de zeventiende eeuw. Warschau kent ook schitterende stadsparken en mooie boulevards. Warschau is zeer zeker de moeite waard als bezichtiging! In combinatie met een bezoek aan de tandarts is het echt de moeite waard. 

Referenties kliniek

Indien u kiest voor een bezoek aan de tandarts in Polen, dan raden wij aan om eerst referenties te controleren. Hoe staat de kliniek bekend en wat zijn de eerdere ervaringen van andere patienten? Een voordeel van een tandheelkunde kliniek in Polen is dat er gemakkelijk kan worden betaald. Polen is lid van Europese Unie en er kan met de euro worden betaald.