getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Hongarije

Tandarts Hongarije

 

 

Tandarts Hongarije zoeken? Wij werken samen met een aantal goede tandartsen in Hongarije. De opleiding Tandheelkunde in Hongarije staat in het algemeen goed aangeschreven. Er zijn vier universiteiten waar de studie wordt aangeboden. Dat geldt niet alleen voor de tandheelkunde opleidingen maar ook voor de overige medische opleidingen. Voordat iemand zich in Hongarije een volleerd tandarts mag noemen, dient hij of zij de studie van vijf jaar af te ronden en vervolgens dient de aankomend tandarts twee jaar praktijk ervaring op te doen. Nadat de tandarts in Hongarije is afgestudeerd dient de tandarts minimaal 50 uur training per jaar te doen, dat is meer dan in de meeste West-Europese landen. 

Referenties tandarts

De tandarts in Hongarije kan een alternatief zijn. Het is verstandig om referenties van andere patiënten te vragen of om een garantieregeling te bedingen. Het is van belang dat de tandarts die u van dienst is deskundig is en een betrouwbare indruk maakt. Tandartsen in Hongarije kunnen een stuk goedkoper zijn dan in Nederland. De kosten zijn soms meer dan 50% lager. 

Vakantie Hongarije

U kunt een bezoek aan de tandarts in Hongarije combineren met een leuke vakantie. De hoofdstad van Hongarije is Budapest en er wordt Hongaars gesproken. De Hongaren zijn een gastvrij volk. De combinatie van een bezoek aan Hongarije en een tandartsbezoek spreekt veel mensen aan. Budapest is de hoofdstad van Hongarije. Hongarije heeft een echt landklimaat, koud in de winter en heet in de zomer. Er zijn rechtstreekse en goedkope vluchten van diverse vliegvelden van Nederland (Amsterdam, Eindhoven en dichtbij Nederland Niederrhein) en Belgie (Brussel, Charleroi) naar Budapest.

Communicatie

Communicatie is van belang bij een tandarts, zeker bij een tandarts die geen Nederlands spreekt. De tandartsen in de goede tandartsklinieken spreken vaak Engels en/of Duits. Hierdoor is het niet moeilijk om te communiceren. Het is goed mogelijk om aan te geven welke behandeling u wilt of wat uw wensen zijn. Hongaarse tandartsen hebben een dienstverlenende instelling en zijn gewend om buitenlandse patienten te behandelen. In sommige tandartspraktijken in Hongarije is een tolk aanwezig die de Nederlandse taal beheerst en alles voor u kan vertalen. Informeert u naar de mogelijkheden.