getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts reizen

Tandartsreizen

 

 

Reizen om naar de tandarts te gaan is in Nederland al langere tijd in opkomst. Het aantal mensen dat naar een tandarts in het buitenland stijgt al geruime tijd. Dat is niet zo vreemd want tandartsen in het buitenland zijn in het algemeen goedkoper dan tandartsen in Nederland. Met name voor de duurdere behandelingen kan het flink in prijs schelen om de tandartsprijzen in het buitenland te vergelijken met de prijzen in andere landen. Onder duurdere behandelingen wordt verstaan implantaat behandelingen, tanden bleken, facings, kroon -en burgwerk.

Tandartsreizen naar buitenland

Uit onderzoek blijkt dat door de hoogte van tarieven van tandartsen en de tandartsverzekering die lang niet altijd een goede dekking biedt, steeds meer Nederlandse patiënten uitwijken naar het buitenland voor een tandarts behandeling. Er zijn tandartsverzekeringen die buitenlandse behandelingen vergoeden. Steeds meer mensen combineren hun vakantie met een behandeling aan hun gebit. Vaak zijn er in het buitenland goed opgeleide specialisten op het gebied van tandheelkunde. Doordat deze specialisten door hun opleiding gewenst zijn geraakt aan het Europese niveau, is de kwaliteit van de behandeling meestal van hetzelfde niveau als in Nederland. Er kan wel een verschil zitten in de kwalificaties van de tandarts en in de materialen. Het is om die reden dus aan te raden om referenties van andere patiënten te vragen of om een garantieregeling te bedingen. Veel klinieken bieden extra's om uw vakantie zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt dan tussen de behandelingen door uitstapjes maken naar bezienswaardigheden.

Goedkope tandarts

Tandartsen buiten Nederland zijn vaak goedkoper dan tandartsen in Nederland. De prijzen die buitenlandse tandartsen vragen zijn in vergelijking met Nederlandse tandartsen een stuk lager. Dit kan oplopen tot maar liefst 50%! Zoals hierboven aangegeven kan de besparing voor de duurdere behandelingen in de duizenden euro’s lopen! Wij raden aan om de referenties van een goedkope tandarts buiten Nederland te controleren. Tandartsreizen is dus een ideale mogelijkheid om het aangename van het reizen met het nuttige van goede mondzorg te verenigen! 

Referenties

Mocht u nadenken over de combinatie van een tandartsbezoek en een buitenlandse reis, dan is het verstandig om de referenties van de betreffende organisator en tandarts te controleren. Ook is het aan te raden om referenties na te gaan van mensen die eerder behandelt zijn door de buitenlandse tandarts. Er worden bijvoorbeeld tandartsreizen georganiseerd naar Spanje, Hongarije, Turkije en Kreta. Indien u op de oranje knop hierboven klikt, ziet u alle tandartsreizen die wij aanbieden. Hieronder staan de knoppen die leiden naar tandarsreizen gesorteerd per land.

Tandartsreizen Hongarije

Tandartsreizen Turkije

Tandartsreizen Kreta

Tandartsreizen Portugal

Tandartsreizen Spanje

Tandartsreizen Roemenie

Tandartsreizen Polen

Tandartsreizen Italie