getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Testresultaat

Aspecten 

Bij het berekenen van het testresultaat per tandartspraktijk kijken wij naar een aantal aspecten. Wij proberen alle gegevens van de tandartspraktijken zo goed mogelijk weer te geven, maar wij zijn daar bij vaak afhankelijk van de website van de tandartspraktijk of openbare registers. Mocht u fouten tegen komen, dan vernemen wij dat uiteraard graag. Wij kijken naar de volgende vijf aspecten.

 

 

1. Verschillende behandelingen 

In de eerste plaats krijgt een tandartspraktijk punten als de praktijk bepaalde behandelingen in huis heeft. Hoe meer verschillende behandelingen een tandartspraktijk in staat is om zelf te verrichten, hoe meer punten de praktijk krijgt.

2. Patiëntenoordeel 

In de tweede plaats kan de totale score van de tandartspraktijk worden verhoogd indien de praktijk goed wordt beoordeeld door de patienten. Bij het patiëntenoordeel gaat het om duidelijke uitleg, klantvriendelijkheid, hygiëne en het nakomen van afspraken.

3. Kwaliteitsregister en/of Garantiefonds Mondzorg 

In de derde plaats krijgt een tandartspraktijk punten als de tandartsen van de praktijk staan ingeschreven bij het Kwaliteitsregister Tandartsen (KRT) en/of aangesloten is bij de Stichting Garantiefonds Mondzorg (SGM).

4. Openingstijden 

In de vierde plaats kijken wij naar openingstijden. Een tandartspraktijk krijgt punten als de praktijk buiten normale kantoortijden geopend is.

5. Preventie 

Last but not least wordt het testresultaat hoger indien de tandartspraktijk aangesloten is bij het Ivoren Kruis. Het bevorderen van de mondgezondheid door middel van voorlichting is een belangrijke taak van het Ivoren Kruis.