getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Zoetermeer

Tandarts Zoetermeer

 

 

Er zijn 46 tandartspraktijken in Zoetermeer. Zoetermeer kent ruim 122.000 inwoners. In Zoetermeer zijn verschillende eeftijdscategorieën in gelijke mate aanwezig. De leeftijdcategorie die het meest voorkomt is de leeftijd van 40 tot 69 jaar. Zoetermeer heeft zich in vijftig jaar snel ontwikkeld van een klein dorp naar een grote stad. Op dit moment is Zoetermeer vertegenwoordigd in de top 30 steden van Nederland. Er wonen dus veel nieuwe bewoners. Deze bewoners zijn ooit op zoek geweest naar een nieuwe tandarts. Er zijn vijftien tandartspraktijken in Zoetermeer die nieuwe patienten aannemen. Indien een tandarts nog nieuwe patienten aanneemt, dan hebben wij dat aangegeven met een groene button.

Wijken in Zoetermeer

In alle wijken van Zoetermeer zijn tandartspraktijken gevestigd. In het centrum van Zoetermeer, Buytenwegh, Palenstein, Rokkeveen en het Dorp zijn zelfs veel tandartspraktijken gevestigd. In de andere wijken zoals Seghwaert, Driemanspolder, Meerzicht, Noordhove en Oosterheem zijn minder tandartsen aanwezig. De wijk Oosterheem kent een nieuwbouwproject genaamd De Lauwer. Hier zullen de komende tijd veel nieuwe mensen komen wonen die op zoek gaan naar een tandarts.  

Service tandarts

Via deze website is het makkelijk om een tandarts in de buurt te vinden. Er kan worden gezocht op afstand, maar ook op tandartstarief en op service. Bij veel tandartsen staan ook beoordelingen van patiënten, zodat het goed mogelijk is om een goede afweging te maken voor welke tandarts u kiest. De gemiddelde patient beoordeling in Zoetermeer is een 10 (begin 2014). Er zijn nog niet veel patient beoordelingen in Zoetermeer. Wilt u een tandarts in Zoetermeer die veel service biedt? Wij geven per tandartspraktijk de openingstijden weer. Zo zijn er in Zoetermeer geen tandartspraktijken bij ons bekend die 's avonds open zijn. Mogelijk komt hier verandering in de komende tijd.