getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Zaandam

Tandarts Zaandam

 

 

Er zijn 18 tandartspraktijken in Zaandam. Zaandam is onderdeel van de gemeente Zaanstad. De tandartspraktijken zijn verspreid door alle wijken: de Oude Haven, Zaandam Zuid, Poelenburg, Pelders –en Hoornseveld, Rosmolenwijk, Kogerveldwijk, Zaandam West en Noord. Gemeente Zaanstad kent ook nog andere dorpen zoals Assendelft en Krommenie. De nieuwbouwprojecten in Zaandam zijn Murano, de Zaanse Strip en Saenstedehof. In deze projecten worden nieuwe koopwoningen gerealiseerd. 

 

Nieuwe tandarts

Indien de mensen van buiten Zaandam komen, dan zullen zij vaak op zoek gaan naar een nieuwe tandarts.Op deze website is het makkelijk om een nieuwe tandarts in Zaandam te vinden. Dat kan met gebruik van de blauwe zoekbalk hierboven. Er  kan worden geselecteerd op de behandeling die men nodig heeft. Maar er kan ook worden geselecteerd op tandartspraktijken die nog nieuwe patienten aannemen. In Zaandam nemen 9 tandartspraktijken nog nieuwe patienten aan. Verder kunt u selecteren hoeveel kilometer de tandartspraktijk bij u vandaan mag zitten. Verder hebben patiënten uit Zaandam hun beoordelingen per tandartspraktijk achter gelaten op de website, zodat de bezoekers van de website makkelijk na kunnen gaan welke tandarts als goed of minder goed wordt ervaren. De gemiddelde patient beoordeling in Zaandam is een 9,1 (begin 2014).

Klantvriendelijk

Het is van belang dat u een tandarts kiest die bij u past. Is er bijvoorbeeld een mogelijkheid om naar een mondhygiëniste te gaan? Of kunt u na kantoortijden ook terecht? Of is het een klantvriendelijke tandarts? Is de afstand tussen de praktijk en mijn huis niet te groot? Voor iedereen gelden verschillende criteria. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat veel mensen bang zijn voor de tandarts. Om die reden zoeken veel mensen op een tandarts die vriendelijk is. Dit blijkt ook uit de termen die in Google worden gebruikt. Patiënten vinden het prettig als zij door een tandarts gerust worden gesteld. Klantvriendelijke kan ook betekenen ruime openingstijden. Wij hebben van alle tandartspraktijken in Zaandam de openingstijden genoteerd. Er zijn tandartspraktijken in Zaandam die ook op zaterdag open zijn.