getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts vergelijken

Tandarts Vergelijken

Tandarts Vergelijken beheert de website 123tandarts.nl. Wij vergelijken alle tandartspraktijken in Nederland. Hierna volgt het e-mail adres van Tandarts Vergelijken.

E-mail 

Vergelijking op testresultaat

Onze missie is om op een eenvoudige manier tandartsen te vergelijken. Op een heldere manier vergelijken we tandartspraktijken op ons testresultaat. Op een andere pagina hebben wij beschreven hoe ons testresultaat tot stand komt. Het is hierdoor gemakkelijk om per plaats tandartspraktijken met elkaar te vergelijken. Het is niet meer mogelijk om tandartspraktijken  op prijzen te vergelijken, omdat vanaf 1 januari 2013 de prijzen in de mondzorg zijn vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. In 2012 verschilden de prijzen per tandarts. Daarnaast is het mogelijk om per tandartsbehandeling te zoeken. U kunt zelf kiezen welke tandartspraktijk uw voorkeur heeft. Daarna kunt u direct een afspraak maken met de tandarts. 

Onafhankelijk en objectief

We zijn onafhankelijk. We willen graag dat onze vergelijking vrij toegankelijk blijft voor iedereen. U hoeft ons dus niet te betalen als u onze website raadpleegt. Om onze dienstverlening in stand te houden, hebben we inkomsten nodig. Wij hanteren het begrip 'Top Tandarts'. Top Tandarts is een betaalde advertentie, zoals in Google. De wijze van vergelijken is voor elke tandartspraktijk in Nederland hetzelfde. Zo garanderen we dat de vergelijking op onze website objectief is.

Bezoek en tandarts vergelijken

De bezoeker van 123tandarts.nl kan op een simpele manier tandartspraktijken in een bepaald gebied met elkaar vergelijken. Bovendien zijn de diensten van 123tandarts.nl voor de bezoeker geheel gratis. Tandarts Vergelijken B.V. hanteert gebruiksvoorwaarden en heeft een privacyverklaring opgesteld. Klik hier voor de gebruiksvoorwaarden. In de gebruiksvoorwaarden kunt ook lezen over cookies en 123tandarts.nl. Klik hier voor de privacyverklaring van Tandarts Vergelijken. Mocht de link niet werken, dan kunt u de gebruiksvoorwaarden en de privacyverklaring opvragen door het contactformulier in te vullen. Tenslotte wensen wij u veel succes met het vergelijken van tandartsen!