getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Utrecht

Tandarts Utrecht

 

 

Tandarts Utrecht vergelijken? Er zijn 95 tandartspraktijken in Utrecht. Als u op zoek bent naar een nieuwe tandarts in Utrecht, dan proberen wij u op weg te helpen. U kunt zoeken op postcode of naam van de praktijk in de baluwe zoekbalk hierboven. U kunt vervolgens selecteren op afstand, op behandeling en/of ons testresultaat. Het is ook mogelijk dat patienten hun tandartsen in Utrecht beoordelen. Begin 2014 is de gemiddelde patient beoordeling een 9,5. 

 

Implantaten Utrecht

Wij geven per tandartspraktijk aan welke behandelingen er worden gedaan. De meeste tandartsen houden zich met algemene tandheelkunde bezig, maar er zijn ook gespecialiseerde tandartsen in Utrecht zoals implantologen. Implantaten behandelingen mogen alleen door tandarts implantologen worden uitgevoerd. Er zijn veel tandartspraktijken in Utrecht die implantaten behandelingen uitvoeren. Er zijn in Utrecht tandartspraktijken die verschillende behandelingen in huis hebben. Behandelingen zoals kroon -en brugwerk, angst behandelingen, orthodontie, kunstgebit en mondhygiene worden allemaal in Utrecht gedaan.

Openingstijden en nieuwe patienten Utrecht

Wij houden ook per tandartspraktijk bij wat de openingstijden zijn van Utrechtse praktijken. In het overzicht hieronder ziet u de gemiddelde openingstijden per week. In Utrecht zijn er tien praktijken die 's avonds open zijn (na zessen). Daarnaast hebben wij per tandartspraktijk aangegeven of de tandarts nog nieuwe patienten aanneemt. Er zijn 49 Utrechtse tandartspraktijken die nieuwe patienten aannemen. Ook maken we zichtbaar welke tandartsen zijn ingeschreven bij een kwaliteitsregister.   

  Openingstijden 2012 (uur per week) Openingstijden 2013 (uur per week)
Utrecht (stad) 39,8 40,9
Utrecht (provincie) 40,0 42,6
Nederland 39,1 41,9

 

Wijken Utrecht

De tandartsen van Utrecht zitten verspreid door de hele stad. De meeste tandartspraktijken zijn gevestigd in het centrum, Wilhelminapark en Zocherpark. Ook in Utrecht Oost, Kanaleneiland, Rivierenwijk, bij Oudenrijn, Oudwijk, Wittevrouwen, Noordwest en Noordoost Utrecht, Overvecht en Blauwkapel zijn behoorlijk wat tandartsen gevestigd. Via deze website is het gemakkelijk zoeken naar een geschikte tandarts in Utrecht. Er is ook een praktijk die nieuwe patienten aanneemt uit instellingen voor dak -en thuislozen en uit de verslavingszorg.