getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Tilburg

Tandarts Tilburg

 

 

De tandarts in Tilburg heeft gemiddeld gezien een grote praktijk. Tilburg is namelijk een stad met meer dan 200.000 inwoners en er zijn 46 tandartspraktijken in Tilburg. Het aantal patiënten per tandartspraktijk is dus gemiddeld genomen hoger dan in andere steden in Nederland. Wij geven de beoordelingen die patienten geven aan hun tandartspraktijk op onze website weer. Zo kunnen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe tandarts, nagaan welke goed bij hen past. De gemiddelde patient beoordeling van een tandartspraktijk in Tilburg is een 9,0.

Wijken Tilburg

De tandarts in Tilburg is goed verspreid over de gehele stad. In de wijken Reeshof, West Tilburg, de Reit, Oud-Noord Tilburg, Oud-Zuid Tilburg, Groenewoud en Stokhasselt zijn meerdere tandartspraktijken gevestigd. Dat is prettig voor de Tilburgers, zo valt er wat te kiezen qua tandarts. Voor dat u een tandartspraktijk kiest is het goed om eerst verschillende tandartsen met elkaar te vergelijken. Bijvoorbeeld welke behandelingen heeft de tandarts in huis? Bijvoorbeeld implantaten, mondhygiene of orthodontie, tanden bleken? Maar ook andere aspecten zijn natuurlijk van belang. Is de tandarts communicatief vaardig en heeft hij of zij een vriendelijke uitstraling? Uit onderzoek blijkt dat patienten op zoek zijn naar een tandarts die zij vertrouwen. Bovendien geven we aan welke tandarts nog nieuwe patienten aanneemt. Ongeveer twee derde van de praktijken in Tilburg neemt nog nieuwe patienten aan.

Voorkeur

Sommigen vinden het prettig om altijd door dezelfde tandarts geholpen te worden. Anderen vinden het juist belangrijk dat ze buiten normale kantoortijden voor een afspraak terecht kunnen. Er zijn tandartspraktijken in Tilbrug die 's avonds geopend zijn. Zo heeft ieder zo zijn eigen voorkeur. Omdat Tilburg veel tandartsen kent, is het prima mogelijk om de tandarts van uw voorkeur te vinden.