getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Rotterdam

Tandarts Rotterdam

 

 

Tandarts Rotterdam zoeken? Een tandarts is in Rotterdam niet moeilijk te vinden. Bij elkaar opgeteld zijn er 169 tandartspraktijken in Rotterdam. Met name in Rotterdam centrum en de Rotterdamse deelgemeenten Delfshaven, Kralingen en Crooswijk zijn veel praktijken van tandartsen gevestigd. In deelgemeente Charlois zijn weer wat minder tandartsen te vinden. Rond de Kop van Zuid, Feijenoord, bij het Zuiderpark en Zuidplein, Pendrecht het Nieuwe Westen, BeukelsdijkDelfshaven, Barendrecht, Rotterdam Noord, Hilligersberg, Schiebroek, Ommoord en Hoogvliet zijn ook tandartspraktijken gevestigd.

Patient beoordelingen Rotterdam 

 

 

Het is mogelijk om op deze websiet aan te geven of uw tevreden bent over uw tandartspraktijk in Rotterdam. De gemiddelde patient beoordeling in Rotterdam is 9,3 (medio 2014). Er zijn veel tandartspraktijken die een patient beoordeling hebben gekregen. Indien u tevreden bent over een tandarts in Rotterdam, dan kunt u dat aangeven via de patient beoordelings pagina zodat de tandartspraktijk wordt aanbevolen aan andere bezoekers. 

Openingstijden Rotterdam

Ruime openingstijden van tandartspraktijken in Rotterdam wordt zeer gewaardeerd door patienten. Zo is het mogelijk om voor of na het werk naar de tandarts te gaan zonder dat men hier voor vrij hoeft te nemen. Zie het overzicht met de gemiddelde openingstijden van tandartspraktijken in Rotterdam hieronder. Er zijn ook tandartsen in Rotterdam waar u terecht kunt buiten de normale openingstijden. U kunt daar terecht voor de spoed tandarts, bij pijn of klachten. Daarnaast vergelijken wij tandartsen in Rotterdam op nog meer objectieve kenmerken. Wij kijken of tandartsen in Rotterdam nog nieuwe patienten aannemen, of zij aan preventie doen, of zij staan ingeschreven bij een kwaliteitsregister en of de tandarts veel verschillende behandelingen in huis heeft. We laten de locatie van de tandartspraktijk in Rotterdam zien op een kaartje van Google. We geven de afstand weer van de zoekopdracht, zo kunt u ook op afstand vergelijken. Elke tandartspraktijk in Rotterdam heeft een testresultaat, dit is de optelsom van een aantal hiervoor genoemde kenmerken. De tandarts met het hoogste testresultaat staat boven aan de zoekresultaten. Hieronder geven wij de gemiddelde openingstijd van een Rotterdamse tandartspraktijk weer in uren per week. Rotterdam kent ruime openingstijden in vergelijking tot Nederland en Zuid-Holland. 

  Openingstijden 2012 Openingstijden 2013
Rotterdam 42,0 42,7
Zuid-Holland 39,3 41,7
Nederland 39,1 41,9

 

Angst tandarts Rotterdam

Er zijn meerdere angst tandartsen in Rotterdam. Zij hebben als specialisatie om goed om te gaan met bange patienten. Via deze website kunt u via de button zoeken op angst tandartsen in Rotterdam. Daarnaast kunt u ook zoeken naar andere behandelingen zoals implantaten, kronen, wortelkanaalbehandeling, tanden bleken, facings en orthodontie in Rotterdam. In Rotterdam zijn er op dit moment zowel grote als kleine tandartspraktijken gevestigd. Ook in de regio van Rotterdam zijn er zowel kleine als grote tandartspraktijken te vinden. Sommige tandartspraktijken hebben ook mondhygienisten in hun praktijk werken. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een goede tandarts in Rotterdam!