getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Nijmegen

Tandarts Nijmegen

 

 

Er zijn in Nijmegen 61 tandartspraktijken gevestigd. De tandartsen zitten in alle wijken van de stad. Veel zijn er gevestigd in Nijmegen centrum, met name rond de Sint Canissiussingel. Maar er zijn ook veel tandartspraktijken gevestigd in de Benedenstad, Wolfskuil, Willemskwartier, Hazenkamp, Hatertse Hei, Galgenveld, Dukenburg, Lindenholt en Hengstdal gevestigd. 

Specialisaties en nieuwe patienten

Veel tandartsen in Nijmegen zijn gespecialiseerd. Bijvoorbeeld implantaten, kronen, wortelkanaalbehandelingen, angst tandarts, tanden bleken, orthodontie en kunstgebitten in Nijmegen. Wij hebben per tandarts aangegeven welke specialisaties de tandartspraktijk in huis heeft. De reden dat er veel tandartsen in Nijmegen zijn gevestigd is waarschijnlijk dat de studie tandheelkunde in Nijmegen gegeven wordt. De studie kan gevolgd worden aan het Universitair Medisch Centrum Sint Radboud. Voor patiënten is het mogelijk om behandeld te worden door de tandartsen in opleiding. Dit gebeurt onder begeleiding van deskundige stafleden. Zij zijn op zoek naar nieuwe patiënten, dus u kunt zich aanmelden. Wij hebben voor alle tandartspraktijken in Nijmegen aangegeven of ze nog nieuwe patienten aannemen. Als dat zo is, dan staat er een groene button. Van achttien Nijmeegse tandartspraktijken is bij ons bekend dat ze nieuwe patienten aannemen.  

Tandarts zoeken

Als mensen naar een tandarts in Nijmegen zoeken, dan zijn er verschillende mogelijkheden. De één zoekt naar een goede tandarts, de ander wil juist een tandarts die dicht bij huis of werk is gevestigd. Eén van de mogelijkheden is om via deze website in uw eigen buurt te zoeken naar een geschikte tandartspraktijk. U kunt zoeken door de postcode van een wijk in Nijmegen in de blauwe balk hierboven in te voeren. De tandartsen worden vervolgens gerangschikt op testresultaat.

Openingstijden en patientbeoordelingen Nijmegen

Wij geven ook van elke tandarts in Nijmegen aan wat de openingstijden zijn. De gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Nijmegen is 41,9 uur per week. In de provincie Gelderland is de gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk 42,3 uur per week. Dat betekent dat zowel in Nijmegen als Gelderland tandartspraktijken ruimere openingstijden kennen dan in geheel Nederland (41,9 uur per week, eind 2013). Wat ook belangrijk kan zijn bij het zoeken naar een nieuwe tandarts is wat de patient beoordelingen zijn. De gemiddelde patient beoordeling is 7,8 (medio 2014). Nog niet alle tandartspraktijken in Nijmegen hebben een patient beoordeling.