getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Maastricht

Tandarts Maastricht

 

 

Tandarts Maastricht zoeken? Er zijn 39 tandartspraktijken in Maastricht. Maastricht telt ongeveer 120.000 inwoners. Er zijn dus weinig tandartspraktijken per hoofd van de bevolking, zeker in vergelijking met andere steden van dezelfde omvang. Mensen uit Maastricht hebben weinig keuze voor een tandarts. Voor veel mensen is een patient beoordeling van belang als ze kiezen voor een tandartspraktijk. De gemiddelde patient beoordeling van een tandartspraktijk in Maastricht is een 9,8 (medio 2014). Wij hebben ook de openingstijden en behandelingen (zie bijvoorbeeld 'tanden bleken') van tandartspraktijken in Maastricht in een overzicht gezet.  

 

Wijken Maastricht

De tandartspraktijken zitten door der hele stad verspreid. Rond het Vrijthof zijn een paar tandartsen aanwezig, maar ook buiten het centrum zijn er veel tandartsen. Mariaberg, Biesland, Belfort, Caberg en aan de Oostelijke kant van de Maas zijn er in de wijken Wyck, Randwyck, Oostermaas en Scharn voldoende tandartspraktijken gevestigd. In de delen waar nieuwbouw wordt neergezet zijn minder tandartsen gevestigd. Bijvoorbeeld in Hagerhof en Vroendaal zullen veel nieuwe mensen gaan wonen die op zoek zijn naar een  nieuwe tandarts. Er zijn 30 tandartspraktijken in Maastricht die nieuwe patienten aannemen. 

Tandarts zoeken

Bij het zoeken naar een nieuwe tandarts in Maastricht met behulp van deze website kan als volgt te werk worden gegaan. Eerst is het van belang wat u belangrijk vind, een tandarts die dichtbij is of wilt u de tandarts met het hoogste test resultaat. In het eerste geval kunt u het beste zoeken op postcode, in het tweede geval kunt u het beste zoeken op Maastricht. De resultaten die getoond worden op volgorde van het beste testresultaat gegeven. Indien u een afspraak wilt met de tandarts, vul dan uw naam, telefoonnummer en e-mail adres in. De tandarts van uw keuze zal dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Wij wensen u veel succes met het zoeken van een goede tandarts in Maastricht!