getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Lelystad

Tandarts Lelystad

 

 

Waar zitten de goede tandartsen van Lelystad? Er zijn precies 20 tandartspraktijken in Lelystad. Wij hebben een aantal kenmerken van tandartspraktijken van Lelystad in een overzicht gezet. Zo kunnen wij antwoord geven de vraag gesteld aan het begin van de alinea. Soms is men op zoek naar een nieuwe tandarts omdat ze net verhuisd zijn. Lelystad is een jonge stad en er verhuizen veel mensen naar toe. Weinig mensen weten dat Lelystad de hoofdstad is van de provincie Flevoland. 

Goede tandartspraktijk zoeken

Via de blauwe zoekbalk is het gemakkelijk om naar een goede tandartspraktijk in Lelystad te zoeken. De tandartspraktijken zitten over de hele stad. Bij de Gelderse Dreef zitten een paar tandartsen en bij Galjoen, Punter, Jol, Schouw en Botter eveneens. Ook in de Atolwijk en Jagerswijk zijn tandartspraktijken gevestigd. Voor veel mensen is het belangrijk om een tandartspraktijk te vinden met goede patient beoordelingen. Helaas zijn er in Lelystad nog geen patient beoordelingen. Wij kijken ook naar andere aspecten zoals openingstijden, registratie bij een kwaliteitsregister en of de tandartspraktijk nog nieuwe patienten aanneemt. In Lelystad zijn er vijf tandartsen bij ons bekend die nieuwe patienten aannemen.

Implantaten Lelystad

Er zijn maar twee tandartspraktijken in Lelystad die implantaten plaatsen. Die kun je als volgt vinden: eerst zoekt u op Lelystad (via de blauwe zoekbalk), vervolgens sorteert u op ‘plaatsen implantaat’ in de oranje balk. Op die manier kunt u ook gemakkelijk bekijken welke tandarts welke behandeling in huis heeft (andere behandelingen zijn: kronen, kunstgebit, vulling, enzovoort). Wij wensen u veel succes naar het zoeken van een geschikte tandartspraktijk!