getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Leiden

Tandarts Leiden

 

 

 

De tandarts in Leiden is gevestigd in alle delen van de stad. In de Binnenstad, rondom het Rapenburg, maar ook in Leiden Noord, Noorderkwartier, rond het Diaconessenhuis, Hoge en Lage Mors, Noord-Hofland, Tuinstadwijk, Fortuinwijk en de Burgemeesterswijk zijn veel tandartspraktijken gevestigd. In totaal zijn er 26 tandartspraktijken in Leiden. Leiden telt 117.914 inwoners, dus dat betekent dat elke tandarts gemiddeld zo’n 4.530 patiënten heeft. Dat is best veel in vergelijking met andere steden van Nederland.  

Nieuwe patiënten

Er zijn in Leiden elf tandartspraktijken bij ons bekend die nieuwe patienten aannemen. Op deze website wordt met een groene button aangegeven of de tandarts nog nieuwe patiënten aanneemt. Sommige tandartspraktijken nemen alleen nieuwe patiënten aan onder bepaalde voorwaarden. Dit geven wij aan met een blauwe button. Als er een rode button staat bij de tandarts van uw keuze, dan neemt hij of zij geen nieuwe patiënten aan. Naar Leiden komen jaarlijks veel nieuwe bewoners die op zoek zullen gaan naar een nieuwe tandarts. Dit heeft voor een groot deel te maken met de studenten die gaan studeren aan de Universiteiten Leiden. Maar ook om andere redenen trekt Leiden nieuwe bewoners aan. Zo zijn er diverse nieuwbouwwijken zoals bijvoorbeeld Groenoord. 

Patient beoordelingen Leiden

Er kunnen patient beoordelingen worden gegeven aan tandartspraktijken in Leiden. De meest gewaardeerde tandartsen top 3 van Leiden ziet er als volgt uit (begin 2014).

Kies-Precies 9,4
Tandartspraktijk M.J. van Wijck 10
Tandartspraktijk Fokke 9,8

Naast patient beoordelingen kijken wij ook naar andere aspecten van tandartspraktijken. Deze aspecten zijn behandelingen, openingstijden, kwaliteitsregister en preventie. Er zijn een paar tandartspraktijken in Leiden die na zes 's avonds nog open zijn. Ga naar de blauwe zoekbalk hierboven en kies de tandarts die het beste bij u past!