getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Leeuwarden

Tandarts Leeuwarden

 

 

Tandarts Leeuwarden zoeken? Als u op de knop hierboven klikt, dan vindt u alle tandartspraktijken van Leeuwarden. Er zijn een 28 tandartspraktijken in Leeuwarden. Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland en heeft ongeveer 95.000 inwoners. Er is voldoende keuze als het gaat om tandartsen in Leeuwarden. De tandartspraktijken die op deze website het hoogst staan scoren goed op een aantal onderdelen: kwaliteitsregistratie, openingstijden, preventie, aantal behandelingen en patiëntbeoordelingen. Met de knop rechtsboven het testresultaat is het mogelijk om te sorteren op een goede tandarts in Leeuwarden. Het testresultaat is een optelsom van de verschillende onderdelen. Hoe meer behandelingen en hoe ruimer de openingstijden, enz., hoe hoger het testresultaat van de tandartspraktijk in Leeuwarden.

Patient beoordeling

Wij bieden ook de mogelijkheid voor patienten om tandartspraktijken te beoordelen. De gemiddelde patient beoordeling van een tandartspraktijken in Leeuwarden is een 10! Dat is de hoogste beoordeling die mogelijk is! Heeft u een goede ervaring bij de tandartspraktijk in Leeuwarden? Laat het ons weten via de patient beoordelingen.

Wijken Leeuwarden

Waar zijn de tandartspraktijken in Leeuwarden gevestigd? Zoals in de meeste grote steden zijn de meeste tandartspraktijken in Leeuwarden gevestigd in het centrum. Maar ook in de gebieden rond het centrum zijn aardig wat praktijken gevestigd. Rond de Groningerstraatweg, de Harlingerstraatweg, de Verlengde Schrans en de Hobbemstraat zitten er een aantal. Ook in Aldlan West en Oost, Goutum, Westeinde, Bilgaard en Camminghaburen zijn tandartsen gevestigd. U kunt op deze website aangeven binnen welke straal u een tandarts in Leeuwarden zoekt (binnen 1, 2, 3 kilometer, enz.). 

Openingstijden Leeuwarden

Deze website heeft onlangs onderzoek gedaan naar de openingstijden van tandartspraktijken door heel Nederland. In Leeuwarden blijken tandartspraktijken gemiddeld 37 uur per week open te zijn. Na zes uur ’s avond is 10,5% van de praktijken één avond per week open. Daarmee scoort Leeuwarden beter dan het landelijk gemiddelde: praktijken in Leeuwarden bieden dus veel service gelet op de openingstijden. Kies een tandarts die bij u past, begin met zoeken naar een tandarts in Leeuwarden op deze website!