getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Haarlem

Tandarts Haarlem

 

 

Tandarts Haarlem zoeken? Er zijn vijftig tandartspraktijken in Haarlem. Op een bevolking van 151.000 bewoners is dat dus één tandartspraktijk per 3.020 Haarlemmers. Dat is best veel wanneer het wordt vergeleken met andere steden in Nederland. Haarlem is dan ook een stad waar veel tandartsen gevestigd zijn. Uit onderzoek komt dan ook naar voren dat er in Haarlem en omgeving veel tandartsen zijn gevestigd. Lees hier het artikel van 25 november 2013 in het Haarlems Dagblad over de openingstijden van tandartspraktijken in Haarlem die geen avondopenstelling kennen.

Patient beoordelingen

Bij het kiezen van een nieuwe tandartspraktijk kijken mensen vaak naar patient beoordelingen. De gemiddelde patient beoordeling van een tandartspraktijk in Haarlem is een 10 (begin 2014). Er zijn nog maar weinig patient beoordelingen in Haarlem. Het is de moeite waard om tandartsen in Haarlem met elkaar te vergelijken, bijvoorbeeld op testresultaat of patientenoordeel. Zo komt u er achter waar een goede tandarts in Haarlem zit. We hebben per tandarts weergegeven welke behandelingen de tandarts in Haarlem uitvoert, of er sprake is van kwaliteitsregistratie en of de tandartspraktijk aan preventie doet.

Buurten van Haarlem

Rondom het centrum van Haarlem zijn een fiks aantal tandartsen gevestigd. In de Frans Halsbuurt, Kleverpark, de Leidsebuurt, het Haarlemmerhoutkwartier, Den Hout, Waarderpolder en de Spaarnwouderbuurt hoeft men niet lang te zoeken naar een tandarts. Maar ook Schalkwijk en de Oude Amsterdamsebuurt is dik bezaaid met  tandartspraktijken. Dat is prettig, zo heeft de consument wat te kiezen! Op deze vergelijkingsite is het goed mogelijk om een tandarts in de buurt te vinden. Dat kan door in de zoekbalk de postcode in te vullen van het gebied in Haarlem waar u een tandarts zoekt. De zoekbalk staat boven aan op elke pagina van de website. Vervolgens is het ook goed mogelijk om een tandarts in Haarlem te zoeken die implantaten behandelt, orthodontie, wortelkanaalbehandelingen, tanden bleken, facings of bijvoorbeeld kronen zet. Dan kiest u uit het menu met de behandelingen. Het menu met behandelingen staat rechts in de zoekbalk. Zoek gemakkelijk een tandarts in Haarlem!