getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Groningen

Tandarts Groningen

 

 

Tandarts Groningen zoeken? Er zijn achtenvijftig tandartspraktijken in Groningen. Er zijn ongeveer 190.000 inwoners. Dus elke tandartspraktijk heeft gemiddeld zo’n 3.300 Groningers als patiënt. Dit heeft ongetwijfeld te maken met de opleiding tandheelkunde die in Groningen wordt gegeven. Als het aantal tandartsen per inwoner wordt vergeleken met andere steden is het een opvallende hoeveelheid tandartspraktijken in Groningen. Er zal dus veel concurrentie zijn bij Groningse tandartspraktijken onderling. Op deze website kunt alle tandartspraktijken die gevestigd zijn in Groningen vergelijken. 

 

Goede tandarts

Op de website tonen we de bijvoorbeeld de patient beoordelingen die gegeven zijn voor de tandartspraktijken in Groningen. De gemiddelde patient beoordeling van een tandartspraktijk in Groningen in een 8,2 (begin 2014).  Daarnaast geven wij aan welke tandartsen staan ingeschreven bij een kwaliteits register, welke behandelingen de tandartspraktijk in huis heeft (implantaten, tanden bleken, orthodontie, etc.) en of de tandartspraktijk nog nieuwe patienten aanneemt. Bij ons is bekend dat er elf tandartspraktijken in Groningen nog nieuwe patienten aannemen. Wij hebben ook de openingstijden van praktijken genoteerd. Er zijn in Groningen tandartspraktijken met openingstijden na zes uur 's avonds

Wijken en buurten

Rond de universiteit, in de wijk Paddepoel zijn een aantal tandartspraktijken gevestigd. Maar ook in de wat oudere wijken zoals de Korrewegbuurt, de Oosterparkbuurt, de Oranjebuurt, Vinkhuizen, Herewegwijk, de Oosterpoort buurt, de Wijert en natuurlijk in het centrum, rondom de Grote Markt is er ruim voldoende aanbod van tandartsen. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een goede tandarts in Groningen!