getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Enschede

Tandarts Enschede

 

 

Tandarts Enschede zoeken? Enschede kent 53 tandartspraktijken. Er zijn in Enschede ongeveer 132.000 inwoners, dus dat is ongeveer 1 tandartspraktijk per 2.500 Enschedeërs. In veel tandartspraktijken werken meerdere tandartsen en mondhygiënistes. De tandartsen zijn goed verdeeld over de verschillende wijken in Enschede. Een paar praktijken rond de Oude Markt in het centrum, maar ook in Boswinkel-Stadsveld, Horstlanden-Stadsweide, Hogeland-Noord, Park Stokhorst en rondom de Universiteit Twente zijn voldoende tandartspraktijken gevestigd.
 

Patient beoordelingen Enschede 

U kunt hier gemakkelijk zoeken als u op zoek bent naar een nieuwe tandarts. In één oogopslag is te zien welke behandelingen de tandartspraktijk in huis heeft en welke faciliteiten de tandartsen in huis hebben. De tandarts in Enschede behandelt implantaten, kronen, kunstgebitten, tanden bleken, orthodontie en angst tandarts. Bovendien hebben wij patient beoordelingen van patienten die hun tandartspraktijk beoordelen. De gemiddelde patient beoordeling van een tandarts in Enschede is een 9,8 (begin 2014). Patienten kiezen vaak een tandartspraktijk met patient beoordelingen zodat ze weten waar ze aan toe zijn.
 

Openingstijden Enschede 

Daarnaast geven wij de openingstijden aan per tandartspraktijk in Enschede. Zo willen sommige patienten graag buiten kantoortijd naar de tandarts, of in het weekend. Enschede kent een paar praktijken die na zes uur 's avonds geopend zijn. De gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Enschede is 40 uur per week. Dat is minder ruim dan het landelijke gemiddelde van 41,9 uur per week. Ook geven wij welke tandartsen nog nieuwe patienten aannemen. Meer dan de helft van de tandartspraktijken in Enschede neemt nog nieuwe patienten aan. Wij geven dat aan per praktijk door een groene button te tonen. Voor de inwoners van Enschede zijn er voldoende tandartsen om te vergelijken en een keuze uit te maken. Er zijn in Enschede zowel grote als kleine tandartspraktijken te vinden. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een goede tandarts in Enschede!