getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Emmen

Tandarts Emmen

 

 

Tandarts Emmen vergelijken? Er zijn in Emmen 22 tandartspraktijken. Emmen kent iets minder dan 110.000 inwoners. Daarmee is het de grootste stad van Drenthe en één van de grotere steden van Nederland. Het aantal van 22 tandartspraktijken op zo’n aantal bewoners is niet heel erg veel. Mogelijk is er ruimte voor meer tandartspraktijken dan nu het geval is. Van zes praktijken in Emmen is bij ons bekend dat ze nieuwe patienten aannemen. Dit geven wij aan door middel van een groene button aan de rechterkant van de tandartspraktijk pagina. 

Wijken Emmen

Emmen wordt door de gemeente opgedeeld in kwadranten: de Monden, de Velden, de Blokken en de Stad. De meeste tandartsen in Emmen zijn gevestigd rond de Boslaan en de Weerdingerstraat en rond de Boermarkweg. Bij Zuidbarge, Bargeres, Angelso en Emmerhout zijn ook een paar tandartsen gevestigd. Er zijn om Emmen niet heel veel plaatsen in de buurt waar veel tandartspraktijken zitten. 

Goede patient beoordelingen

Heel veel keuze is er dus niet in Emmen als het gaat om een tandarts. De kans is groot dat een tandartspraktijk niet in uw eigen buurt is gevestigd en dat er dus gereisd moet worden voor een tandartsbezoek. Wat vinden de mensen in Emmen verder van belang als het gaat om een tandartspraktijk? Sommigen zullen op zoek gaan naar een tandarts die goede patient beoordelingen heeft. De gemiddelde patient beoordeling van tandartspraktijken in Emmen is een 9,7 (begin 2014). Op deze website wordt ook bijgehouden of een tandarts staat ingeschreven bij een kwaliteitsbevorderende instantie. Volgt de tandarts cursussen en is de praktijk hygiënisch? Ook vinden veel patiënten het belangrijk dat er ruime openingstijden zijn voor de praktijk. In Emmen zijn er geen praktijken bekend met avond openstellingen. Kies met behulp van deze website een goede tandarts in Emmen!