getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Eindhoven

Tandarts Eindhoven

 

 

Tandarts Eindhoven zoeken? Eindhoven telt 62 tandartspraktijken. Eindhoven heeft ongeveer 216.000 inwoners. Stel dat van de totale bevolking in Eindhoven ongeveer 80% naar de tandarts gaat, dan heeft elke tandartspraktijk in Eindhoven gemiddeld zo’n 2.800 patiënten. De tandartspraktijken in Eindhoven zijn verspreid door heel de stad. Er zijn onder meer tandartsen gevestigd in de wijken Prinsejagt, Eliasterrein-Vonderkwartier, Stratumseind, De Laak, Elzent-Noord, Rochusbuurt, Rozenknopje, Schrijversbuurt, Oud-Strijp, Philipsdorp en Oud-Stratum.

Goede tandarts

Er zijn verschillende goede tandartsen in Eindhoven. Via deze website is het mogelijk om patiënt beoordelingen te geven. De gemiddelde patiënt beoordeling in Eindhoven is een 8,9 (begin 2014). Veel mensen kijken naar de patiënt beoordelingen zodat ze weten waar ze aan toe zijn. Op die manier is het goed mogelijk voor de Eindhovenaar om een keuze te maken. Daarnaast staan op deze website aangegeven welke behandelingen de tandartspraktijk in Eindhoven uitvoert. Implantaten, kroon –en brugwerk, mondhygiëne, facings, angst tandarts, beugels en tanden bleken is in Eindhoven mogelijk.

Openingstijden en nieuwe patiënten

We hebben ook voor alle tandartspraktijken in Eindhoven aangegeven wat de openingstijden van zijn. Er zijn meerdere tandartspraktijken in Eindhoven die op zaterdag of ’s avonds na zes uur nog geopend zijn. Bovendien geven we door middel van groene buttons aan welke tandartspraktijk nog nieuwe patiënten aanneemt. Van zeventien praktijken in Eindhoven is bij ons bekend dat ze nog nieuwe patiënten aannemen.