getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Dordrecht

Tandarts Dordrecht

 
 
 
 
 

Tandarts Dordrecht vergelijken? Er zijn 46 tandartspraktijken in Dordrecht. De meeste tandartspraktijken in Dordrecht zijn gevestigd rond de historische binnenstad, Sterrenburg, bij de Transvaalstraat en de 19e Eeuwse Schil. In Oud-Krispijn, Nieuw-Krispijn, Indische buurt en Vogelbuurt, Dubbeldam, Crabbehof, Vissershoek en Stadspolder zijn wat minder tandartsen gevestigd. Rond Dordrecht zijn veel grote plaatsen gelegen waar ook veel tandartsen zitten. De gemiddelde patient beoordeling van een tandartspraktijk in Dordrecht is 8,8. Er zijn nog niet veel patient beoordelingen in Dordrecht. 

Tandarts zoeken

Wat vindt u belangrijk bij het zoeken naar een tandarts? Sommigen patiënten willen graag een tandarts die een bepaalde service en kwaliteit biedt. Wij hebben voor alle tandartspraktijken in Dordrecht aangegeven of de tandarts staat ingeschreven bij een kwaliteitsregister en of de tandarts aan preventie doet. Daarnaast geven wij per tandartspraktijk aan of er nog nieuwe patiënten worden aangenomen. Er zijn bij ons achttien praktijken in Dordrecht bekend die nog nieuwe patiënten aannemen.  

Gegevens tandartspraktijk

Wij hebben nog meer gegevens van tandartspraktijken op een rijtje gezet. Welke behandelingen heeft de tandartspraktijk in huis? Alleen algemene tandheelkunde of ook orthodontie, is er een mondhygiëniste aanwezig en worden er implantaten geplaatst? Wat zijn de openingstijden van de tandartspraktijk? De gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Dordrecht is 40,2 uur per week. Dat is onder het gemiddelde van alle praktijken in heel Nederland: 41,9 uur per week. Zoek een geschikte tandarts in Dordrecht!