getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Den Haag

Tandarts Den Haag

 

 

 

Tandarts Den Haag zoeken? Dan bent u hier aan het juiste adres! Er zijn 174 tandartsen in Den Haag gevestigd. Wij geven per tandartspraktijk in Den Haag aan of ze nog nieuwe patienten aannemen. Ook geven wij aan of de tandartspraktijk is geregistreerd bij een kwaliteitsregister. In de meeste tandartspraktijken werkt meer dan één tandarts. Er zijn met name aan of in de nabije buurt van de Laan van Meerdervoort veel tandartspraktijken gevestigd. Dat is natuurlijk niet zo vreemd, het is een heel lange laan. De tandartsen zijn verspreid door heel Den Haag. In de Schilderswijk, Oostbroek, bij de Scheveningse Bosjes, de Archipelbuurt, nabij het Malieveld, Laak, Vogelwijk, Segbroek en Houtwijk zijn veel tandartspraktijken gevestigd. Dat is gunstig voor de Hagenaars, zo is het onnodig om door heel Den Haag te reizen voor een afspraak met de tandarts. De gemiddelde patientbeoordeling in Den Haag is een 9,8. Dat geeft aan dat patienten hun tandartspraktijken in Den Haag goed beoordelen (begin 2014). 

Angst tandarts Den Haag

Sommige patienten zijn bang voor de tandarts. Om die reden zoeken zij een tandarts in Den Haag die goed met angstige patienten kan omgaan. U kunt via deze website  zoeken naar een tandarts in Den Haag die angst behandelingen doet. De tandarts in Den Haag verricht verschillende behandelingen zoals implantaten, angst, tanden bleken, kunstgebitten, tandvlees, mondhygiene en orthodontie. In Den Haag is ook een tandartspraktijk voor kinderen. Via deze website is het gemakkelijk om een goede en zorgvuldige tandarts in Den Haag te vinden!  

Openingstijden praktijken Den Haag

Voor mensen die overdag werken is het prettig als ze na werktijd naar de tandarts kunnen. Wij hebben per tandartspraktijk in Den Haag aangegeven wat de openingstijden zijn. Eind 2013 blijkt dat de openingstijden van tandartsen in Den Haag onder het landelijk gemiddelde zitten. Zie het overzicht hieronder.

  Openingstijden (gemiddeld, 2012) Openingstijden (gemiddeld, 2013)
Den Haag 38,5 41,3
Zuid-Holland 39,3 41,7
Nederland 39,1 41,9

 

Oude tandartspraktijk

Den Haag kent een tandartspraktijk met een lange geschiedenis. Dat is de tandartspraktijk met de naam Tandtechnisch Centrum Morgenstond. Dit is een familiebedrijf en bestaat reeds vanaf 1940. In de Steenwijklaan in de Haagse wijk Morgenstond werd de tandartsenpraktijk gevestigd. Het komt niet vaak voor dat een tandartspraktijk zo oud is. Mocht u een oudere tandartspraktijk kennen dan de hierboven genoemde Haagse tandarts, dan kunt u dat aangeven via ons contactformulier.