getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Den Bosch

Tandarts Den Bosch

 

 

Er zijn 39 tandartspraktijken in Den Bosch. Den Bosch wordt ook wel ’s-Hertogenbosch genoemd en is de hoofdstad van de provincie Brabant. Den Bosch telt ongeveer 141.000 inwoners en het is de 14e stad van Nederland. Per 10.000 inwoners zijn er 3 tandartspraktijken. Sommige tandartspraktijken kennen meerdere tandartsen. Er zijn in Den Bosch praktijken met meer dan 10 aangesloten tandartsen. De gemiddelde patientbeoordeling van tandartsen in Den Bosch is 8,8. Er zijn nog niet veel patientbeoordelingen van tandartsen in Den Bosch. 

Wijken met tandartsen

De tandartsen zitten goed verspreid door de hele gemeente. De wijken (en kernen) waar veel tandartspraktijken gevestigd zijn heten Empel, Orthen, de Herven, de Vliert, de Aa Wijk, Boschveld, het centrum, de Kruiskamp, Zuiderpark en Hintham. Ten noorden van Broekland wordt nieuwbouw gebouwd. Hier zullen zich nieuwe bewoners vestigen die op zoek gaan naar een nieuwe tandarts. Bezoekers van deze website zijn vaak op zoek naar een goede tandarts. Veel mensen willen weten wat patiënten die eerder bij een bepaalde tandarts zijn geweest vinden van die tandarts. Om die reden bieden wij de mogelijkheid dat patiënten hun tandarts kunnen beoordelen. Veel mensen doen dit dan ook. 

Openingstijden en behandelingen 

Andere aspecten die van belang zijn bij de keuze voor een tandarts is bijvoorbeeld de service die een tandartspraktijk biedt. Is er sprake van ruime openingstijden en is er ook een mondhygiëniste of orthodontist in huis? Den Bosch kent geen ruime openingstijden wat betreft tandartspraktijken. De gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Den Bosch is 39,7 uur per week. Er zijn in Den Bosch vier tandartspraktijken die orthodontie doen, voor zover bij ons bekend. In elk geval is het van belang dat u bij een tandarts zit die u vertrouwt en die klantvriendelijk is. Het is goed om eerst op een vergelijkingssite te kijken voordat u een afspraak maakt met een tandarts. U kunt door middel van de zoek knop zoeken naar tandartsen in Den Bosch die implantaten, kronen, orthodontie, tanden bleken, facings en prothesen als behandeling uitvoeren. Wij wensen u veel succes bij het vergelijken van tandartspraktijken in Den Bosch!