getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Delft

Tandarts Delft

 

 

Tandarts Delft vergelijken? Er zijn 25 tandartspraktijken in Delft. De tandartsen zijn gevestigd door geheel Delft. Delft is een middelgrote stad met ongeveer 96.000 inwoners. Delft is beroemd vanwege Willem van Oranje en de technische universiteit. In de binnenstad van Delft zitten meer dan voldoende tandartspraktijken. Ook in de wijken Tanthof, de Wippolder, Buitenhof, Vrijenban, Hof van Delft, Delftsehout, Voorhof, Abtswoude, Schieweg en Ruiven zijn voldoende tandartsen gesitueerd.  

Nieuwe tandarts

Mensen die net verhuisd zijn, gaan soms op zoek naar een nieuwe tandarts. Voordijkshoorn is een relatief nieuwe wijk met veel nieuwe huizen met relatief veel jonge gezinnen. Hier zijn de laatste jaren veel nieuwe bewoners neergestreken. In het project de Watertuinen van Delft, in de buurt van Wippolder worden binnenkort ook nieuwe huizen gebouwd. Sommigen willen graag een goedkope tandarts, anderen willen graag een tandarts die veel service en kwaliteit biedt. Een andere inwoner van Delft heeft misschien opgroeiende kinderen en wil graag een tandarts die ook orthodontie in huis heeft. In de blauwe balk kunt u de postcode of naam van de tandarts invullen. De zoekresultaten staan gerangschikt op cijfer. Wat nuttig kan zijn voor mensen die een nieuwe tandarts zijn patient beoordelingen. De gemiddelde patient beoordeling van een tandartspraktijk in Delft is 9,3 (begin 2014). Wij houden ook bij welke tandartspraktijk in Delft nog nieuwe patienten aanneemt. Er zijn 13 praktijken die nog nieuwe patienten aannemen en 1 praktijk neemt nieuwe patienten aan onder voorwaarden. Wij wensen u veel succes bij het vinden van een goede tandarts in Delft!

Openingstijden tandarts Delft

Wij hebben gekeken naar de openingstijden van tandartspraktijken in Delft (eind 2013). De gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Delft is 41,6 uur. De gemiddelde tijd dat een tandartspraktijk in Nederland open is, is bijna 42 uur. In Delft zijn er weinig tandartspraktijken na zessen open, maar twee praktijken. Meer dan de helft van de tandartsen neemt nog nieuwe patienten aan. Wat ook prettig is dat meer dan de helft van de Delftse tandartspraktijken een eigen website heeft waarop de gegevens van de tandarts staan.

 
Openingstijden (gemiddeld, 2012)
Openingstijden (gemiddeld, 2013)
Delft 39,4 41,6
Zuid-Holland 39,3 41,7
Nederland 39,1 41,9