getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Breda

Tandarts Breda

 

 

Tandarts Breda zoeken? In Breda zijn er 57 tandartspraktijken. Dan hebben we het alleen maar over de stad Breda, want in de directe omgeving van Breda zijn natuurlijk ook een behoorlijk aantal tandartspraktijken gevestigd. De tandartsen in Breda zijn goed over de gehele stad verspreid. In het centrum van Breda, maar ook in de wijken Princenhage, Ginneken, Prinsenbeek, Zandberg, Boeimeer en Heusdenhout is de tandarts goed vertegenwoordigd. 

Grote tandartspraktijk

Bovendien is in Breda een goede mix aanwezig van grote tandartspraktijken en kleine tandartspraktijken. Zo kan iedereen kiezen wat hij of zij prettig vindt. Een voordeel van een grote tandartspraktijk kan zijn dat er veel verschillende behandelingen worden aangeboden en dat u daardoor niet verwezen hoeft te worden naar een andere gespecialiseerde praktijk. Bovendien hanteert een grote tandartspraktijk vaak ruimere openingstijden. Dat kan van belang zijn als u graag na werktijd behandelt wilt worden. Eind 2013 was de gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Breda is 41,1 uur per week. Dat is onder de gemiddelde openingstijd van praktijken in heel Nederland (41,9 uur per week). Een paar tandartsen geven aan dat ze 's avonds geopend zijn. Een voordeel van een kleine praktijk is dat er meer persoonlijke aandacht is voor de patiënt. U bent minder een nummer dan bij een grote tandartspraktijk, de tandarts zal u hoogstwaarschijnlijk persoonlijk kennen.

Goede tandarts

Wij hebben per tandartspraktijk in Breda aangegeven of de tandarts nog nieuwe patienten aanneemt. In Breda zijn er 23 praktijken die open staan voor nieuwe patienten. Daarnaast hebben wij genoteerd welke behandelingen de tandarts in Breda in huis heeft: implantaten, kroon -en brugwerk, orthodontie, tanden bleken, angst tandarts en protheses in Breda. De tandartsen in Breda die staan ingeschreven bij een kwaliteitsregister hebben wij ook genoteerd. De gemiddelde patient beoordeling in Breda is een 9,9 (begin 2014). U kunt zo makkelijk zoeken naar een goede tandarts in Breda.