getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Arnhem

Tandarts Arnhem

 

 

Tandarts Arnhem zoeken? Wat is een goede tandarts in Arnhem? Om op die vraag een antwoord te geven hebben wij alle tandartsen in Arnhem in een overzicht gezet. Er zijn 71 tandartspaktijken in Arnhem gevestigd. De meeste mensen willen graag een tandarts in de buurt van woning of werklocatie. U kunt een tandarts in Arnhem zoeken door in de blauwe balk hierboven de naam of postcode in te vullen. Wij hebben vervolgens gekeken welke tandartsen nog nieuwe patienten aannemen. Ook hebben we gekeken welke behandelingen de tandartspraktijken in huis hebben. Er zijn bijvoorbeeld 15 praktijken in Arnhem die implantaten behandelen. Er bestaan ook tandartspraktijken in Arnhem die cosmetische behandelingen uitvoeren. Er kunnen ook beoordelingen aan tandartsen worden gegeven door de patienten. De gemiddelde patient beoordeling in Arnhem is 9,3 (begin 2014).

Openingstijden

De gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Arnhem is 40,7 uur per week (eind 2013). Dat is minder dan het landelijke gemiddelde van 41,9 uur per week. Er zijn een paar tandartspraktijken in Arnhem die 's avonds geopend zijn.  

Wijken Arnhem

Rond de Janssingel zijn meerdere tandartsen gevestigd. Ook in andere wijken van Arnhem zijn er tandartspraktijken gevestigd. In en rond de Hoogkamp, Sonsbeek, Zijpendaal, Klarendal, Angerenstein, Alteveer, de Geitenkamp, het Spijkerkwartier en Arnhem Zuid is er voldoende keus voor een tandarts die nog nieuwe patienten aanneemt. De meeste Arnhemmers zullen een tandarts in hun eigen wijk prefereren, en dat moet goed mogelijk zijn in Arnhem.