getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Apeldoorn

Tandarts Apeldoorn

 

 

Er zijn 39 tandartspraktijken in Apeldoorn. Dat staat ongeveer gelijk aan 3.500 inwoners per tandarts. De praktijken zitten door de hele gemeente. De meeste tandartspraktijken bevinden zich in Apeldoorn Noord. Er zijn weinig tandartspraktijken in Apeldoorn Zuid. In de binnenstad, Brinkhorst, Apeldoorn West, Sprengenweg Noord, de Parken, bij de Haven, de Mheen, de Maten en Zevenhuizen zijn er voldoende tandartsen gevestigd. 

Nieuwe tandarts

Apeldoorn is een prachtige gemeente om te wonen. Veel bos en stadsparken en ook de geneugten van een grote stad. Er vestigen zich dan ook veel mensen uit de overige delen van Nederland. Deze mensen verhuizen bijvoorbeeld naar de nieuwbouwwijken Zonnehoeve en Zuidbroek. Maar ook om te werken zullen mensen verhuizen naar Apeldoorn. Indien men verhuist zal men of bij zijn oude tandarts blijven of een nieuwe tandarts zoeken. U kunt dan gebruikmaken van de verhuisservice. Wij hebben aangegeven welke tandartsen in Apeldoorn nog nieuwe patiënten aannemen. Ongeveer twee derde van alle tandartspraktijken in Apeldoorn nemen nog nieuwe patiënten aan. Als men zich gaat oriënteren voor een nieuwe tandarts, dan zal men ook patiënt beoordelingen mee nemen in zijn overwegingen. De gemiddelde patiënt beoordeling in Apeldoorn is een 9,8 (begin 2014). 

's Avonds open

Indien u overdag werkt en niet makkelijk vrij kan nemen, dan is het prettig als de tandartspraktijk de mogelijkheid biedt om 's avonds nog naar de tandarts te gaan. In Apeldoorn zijn er een paar praktijken die 's avonds, dus na zes uur geopend zijn. De gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Apeldoorn is 41,1 uur per week. Dat is minder dan de landelijk gemiddelde openingstijd: 41,9 uur per week (eind 2013). Veertien tandartspraktijken in Apeldoorn zijn op vrijdagmiddag gesloten. U kunt met behulp van deze website uit zoeken welke tandarts goed bij u past.