getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Amersfoort

Tandarts Amersfoort

 

 

De tandarts in Amersfoort is met een aantal van 45 goed vertegenwoordigd. Er zijn ongeveer 147.000 inwoners in Amersfoort en dat betekent dat er gemiddeld ongeveer 1 tandarts is per 3300 inwoners. De tandartspraktijken zitten door de hele stad, ook in de historische binnenstad. Rond de wijken Berg Noord en Zuid, Zonnehof, de Kruiskamp, Randenbroek, Soesterkwartier, Leusderkwartier, Liendert en Schothorst zijn diverse tandartsen gevestigd.

Tandarts Vathorst

Maar ook in de nieuwe wijk Vathorst zijn inmiddels al drie tandartspraktijken gevestigd. Vathorst is een snel groeiende wijk met nieuwbouw woningen. Zo is er een moderne grachtenstad en deelgebied de Bron. Vathorst profileert zich als de gelukkigste wijk van Amersfoort. Het is in elk geval een jonge wijk waar veel mensen nog maar net wonen. Deze mensen zijn net verhuisd en hebben mogelijk gebruik gemaakt van de verhuisservice. Deze mensen zijn vaak op zoek naar een nieuwe tandarts en zullen zich mogelijk eerst oriënteren op internet. Met behulp van deze vergelijkingssite van tandartsen is het gemakkelijk zoeken: typ in de zoekbalk de postcode van Vathorst in en alle tandartsen die in Vathorst gevestigd zijn verschijnen. Het is mogelijk om de zoekresultaten te rangschikken. Dat kan op testresultaat (de beste tandartspraktijk eerst), neemt de tandartspraktijk nog nieuwe patienten aan of afstand (1, 2, 3 km, enz.).

Kenmerken goede tandarts

Voor iedereen is een goede tandarts verschillend. Er zijn veel kenmerken van belang bij een goede tandarts, zoals bijvoorbeeld of de tandarts duidelijk kan uitleggen, of hij of zij klantvriendelijk is en of de tandartspraktijk voldoende hygiënisch is. Deze vragen leggen we voor aan patienten, zodat er een patient beoordeling mogelijk is. In Amersfoort is de gemiddelde patient beoordeling een 9,1 (begin 2014). Sommige mensen zijn op zoek naar een tandarts met ruime openingstijden. Wij hebben de openingstijden van alle tandartsen in Amersfoort in een overzicht gezet. De gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Amersfoort is 42,3 uur per week (eind 2013). Dat is boven het landelijk gemiddelde van 41,9 uur per week. In Amersfoort is er veel keus met betrekking tot tandartsen, een voordeel van een grote stad!