getText("search again",LANGUAGE_CODE)?>
ZOEK EEN TANDARTS

Tandarts Almere

Tandarts Almere

 

 

Tandarts Almere zoeken? Er zijn 56 tandartspraktijken in Almere. Via deze website is het goed mogelijk om de tandartspraktijken in Almere te vergelijken. Wij kijken naar objectieve aspecten zoals de locatie, inschrijving bij een register dat de kwaliteit bevordert, neemt de tandarts nog nieuwe patienten aan, maar ook welke behandelingen heeft de tandarts in Almere in huis? Er zijn in Almere tandartsen die implantaten, kronen, brugwerk, mondhygiene, tanden bleken, orthodontie, kunstgebitten, prothesen en angst behandelingen uitvoeren. Wij hebben alle openingstijden van tandartsen in Almere op een rij gezet. De gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Almere is 42,5 uur per week. Landelijk is de gemiddelde openingstijd van een tandartspraktijk in Almere 41,9 uur per week (eind 2013).   

Patient beoordeling

Patienten geven ook beoordelingen aan de tandartspraktijk. Zo kunnen mensen die een nieuwe tandarts zoeken nagaan wat andere mensen van de tandarts vinden. De gemiddelde patient beoordeling van een tandarts in Almere is 9,6 (begin 2014). De meeste tandartspraktijken in Almere hebben nog geen patient beoordeling.   

Nieuwe tandarts 

Als u verhuisd bent, dan kunt u op zoek naar een nieuwe tandarts. Veel mensen blijven bij hun oude tandarts. Als u op zoek bent naar een nieuwe tandarts in Almere, dan kan deze website een handig hulpmiddel zijn. Almere is met zijn 191.000 inwoners niet alleen de grootste stad van Flevoland, maar ook de zevende stad van Nederland. Het is een jonge gemeente en kent veel nieuwe bewoners. Nieuwe bewoners zullen zich vaak eerst oriënteren als zij een nieuwe tandarts zoeken. Tandartsen in Almere zijn goede verspreid over de hele stad. Er zijn tandartsen aanwezig in Almere-Stad, Almere-Haven, Almere-Buiten en Almere-Hout. Wij wensen u veel succes bij het zoeken naar een nieuwe tandarts in Almere!